Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Bisericile sunt adesea percepute ca locuri în care domina pacea și sunt sinonime cu sanctuare. Deci, când vă gândiți la asta, transformarea unei biserici într-o casă nu este o idee foarte proastă. Puteți combina două tipuri de spații independente, dar similare. Există multe cazuri de biserici care s-au transformat. Una dintre ele poate fi văzută în Seattle.

 

Aceasta a fost o biserică și a fost construită inițial în 1906. 100 de ani mai târziu, clădirea a fost vândută dezvoltatorilor și s-a transformat într-un complex de case.

 

Multe dintre elementele originale au fost păstrate pentru a lăsa caracterul și farmecul clădirii vechi să influențeze noul design. Reperul istoric găzduiește acum 12 unități de locuințe ale orașului. Toți au un atrium foarte mare, cu un acoperiș din vitralii.

 

Arhitecții au folosit o combinație de materiale vechi și noi, inclusiv beton și oțel, împreună cu multe elemente recuperate. Toți au tavan înalt și planuri spațioase. Unele case au și terase pe acoperiș. Clădirea are acum și un garaj subteran conectat la atrium printr-un lift. Fiecare casă are și propria intrare privată pe stradă. Designul interior este un amestec de vechi și de nou. Arhitectura prezintă încă semne ale trecutului, dar casele au fost confortabile și primitoare.

 

Lumina este un element care poate schimba întreaga ambianță dintr-o cameră. Strălucirea sa de intensități diferite poate crea o atmosferă romantică, un decor intim sau un interior plin de dinamism și luminozitate.

 

Lumina în combinație cu culoarea va determina o schimbare absolută. Același lucru pe care îl puteți observa la acest design interior de iluminat magic realizat de AA Studio. În interiorul sufrageriei acestui apartament, puteți obține interioare diferite de culoare deschisă, cum ar fi: verde, albastru sau Violet. Aici veți putea schimba culoarea luminii așa cum doriți.

 

Are piese de mobilier moderne care completează ambianța rafinată, precum forma L a setului de canapele și masa pătrată albă, strălucitoare. Puteți observa, de asemenea, cele trei lămpi rotunde mari și un ecran mare de televizor LCD cu un set de stereo în interiorul acestui living.

 

Dormitorul are un design simplu și este spațios. Toate sunt concepute într-un stil minimalist și la fel se întâmplă și cu baia. Este un apartament spațios și elegant.

 

Stilul acestui apartament este unul clar și la obiect, suprafețele sale goale, precum și liniile ascuțite reușesc să creeze o armonie aparte în interiorul acestuia. Fiind situat la etajul 30 al unui bloc de locuințe, acest apartament respiră, designul său fiind unul unic, cu linii clare, precum și cu niște panorame deosebite de jur împrejur.
Acest apartament mai prezintă și o estetică plăcută, el potrivindu-se fără efort cu cerințele unui stil de viață modern. Ferestrele din sticla, precum și tavanele din beton oferă o paletă subtilă de culori, acestea reușind să scalde apartamentul cu lumină naturală. Orașul este un fundal inedit de decoruri, toate aceste decoruri oferind un design masculin.
Locuința are un aspect fluid, punandu-se accentul pe anumite elemente. Acest apartament mai are și un sistem inteligent, el controlând temperatura, mediul ambiant, dar și iluminatul, precum și sistemul de securitate. Se facilitează în acest fel o viață confortabilă și ușoară.

Ascunsă în Girona, Spania, o casă modernă aerisită este proiectată ca o oda a pădurilor și a spațiilor deschise care o înconjoară. Numit Oxigen, este concepția arhitectului Susanna Cots și este casa perfectă pentru relaxare și distracție datorită planului interior larg deschis și a zonelor extinse. Fațada din față indică seninătatea interiorului și prezintă secțiuni de piatră naturală alături de pereți netezi de culoare maro, care sunt acoperiți cu o margine festonată. Acoperișul din țiglă de lut este practic și potrivit din punct de vedere estetic pentru designul și materialele casei.

Casa de 600 de metri pătrați, situată în Empordà, are un flux natural care relaxează și încurajează familia să încetinească și să savureze împrejurimile. Designul general se concentrează în jurul unei serii de cuburi care alcătuiesc diferitele camere ale casei, toate unificate de elemente ale naturii. Ferestrele mari de sticlă și, de fapt, pereți de sticlă întregi, fac ca casa să pară o componentă integrantă a peisajului.

Cubul central al casei cuprinde zona principală de locuit. Este împărțit în două de un perete de formă unică, care delimitează cele două zone, dar permite totuși vizibilitate și multă lumină pentru a intra în spațiu. Pe de o parte, intrarea în casă are o fereastră mare de intrare și un perete cu șipci, care permite din nou filtrarea luminii. Zona are, de asemenea, o sculptură care acționează ca un punct focal pe holul minimalist.

De la intrare, vizitatorii obțin o bucățică tentantă a ceea ce se află dincolo de perete sub forma frumosului cadru natural. A doua zonă este un spațiu de locuit mare, care a fost conceput ca o cameră fără tehnologie pentru a încuraja familia și prietenii să vorbească, să râdă și să se bucure unul de celălalt.

La fel ca peisajul care îl înconjoară, interiorul prezintă culori naturale, liniștitoare și textile care nu concurează. Mobilierul modern, dar confortabil, este perfect pentru a rămâne cu prietenii pentru o mulțime de conversații. Un fotoliu amplu oferă un loc primitor pentru citit în camera de zi plină de lumină.

Lângă camera de zi, zona de luat masa are o masă din lemn natural și scaune confortabile, care nu sunt prea grele pentru senzația camerei. Scaunele întunecate se leagă de cadrul negru al ușii și de lămpile în consolă este o alegere mai bună pentru acest spațiu decât un corp de tavan permanent. Într-un spațiu deschis ca acesta, un candelabru ar putea împiedica vederea și ar face dificilă rearanjarea spațiului pentru a distra grupuri mai mari.

Un colț mare de sticlă care are o vedere completă și deschisă spre piscină și curte se află la capătul opus al spațiului de locuit. Definit de un covor modest, rotund din iută, colțul face o zonă de conversație magnifică din care să vă bucurați de vedere în timp ce savurați cafeaua de dimineață – sau ceaiul de după-amiază.

Din nou, sticla joacă un rol important în împărțirea bucătăriei de spațiul de locuit, dar totuși le unește. Utilizarea sa liberală în toată casa ajută la crearea unei atmosfere luminoase, optimiste. Ca și în celelalte spații, bucătăria frumoasă este un cub separat și, în acest caz, extinde senzația de casual într-o cameră care este de obicei asociată cu munca. Liniile unghiulare interacționează cu acoperișul înclinat, care prezintă grinzi din stejar murat în alb, creând o senzație de mișcare și o atmosferă relaxată.

Bucătăria în sine are tot ce ar putea dori un bucătar împreună cu multe alte caracteristici extrem de dorite. O placă de lemn natural servește ca o extensie de luat masa la tejghea și adaugă o senzație organică insulei. Fereastra mare aduce lumină și oferă o vedere minunată, completându-le pe cele de cealaltă parte.
La capătul îndepărtat al bucătăriei, dulapurile fără mâner mențin aspectul elegant, iar rafturile deschise cu iluminare încastrată oferă un loc de depozitare și afișare. Aparatele elegante și un răcitor de vin adaugă o notă de tehnologie și o fac modernă.

Absența unor dispozitive suspendate de tavan ajută la deschiderea spațiului și la valorificarea înălțimii înalte a tavanului. Iluminarea pentru activități pe pereți și în jurul spațiilor de lucru oferă suficientă iluminare bucătăriei.

În timp ce zona înconjurătoare oferă multă natură și priveliști, arhitectul a proiectat o curte interioară pentru a aduce copaci și plante și mai aproape. Profitând de pereții mari de sticlă, curtea interioară este esența întregii case și are un mic ecosistem care include măslini și stejari care o înconjoară pe toate cele patru laturi.

Ultimul pavilion cuprinde patru apartamente junior, toate concepute cu aceleași sensibilități care onorează exteriorul și natura. Coridoarele lungi leagă secțiunile casei împreună și duc la zona privată a casei. Suita principală are un colț de sticlă similar cu camera de zi, oferind vedere la piscină, curte și pădure în partea laterală a casei. Același tavan și grinzi din lemn murat alb traversează atmosfera relaxată și accesoriile minime subliniază seninătatea spațiului.
Mobilierul minimal contribuie la senzația de lumină și aerisire. O masă rotundă ocazională reprezintă o noptieră mai grea, cu un blat subțire din lemn și o bază asemănătoare cuștii. Rama patului tăiat aspru și țesătura substanțială a pernelor adaugă textură și o notă de culoare subțire camerei. Lămpile de noptiere montate pe perete mențin dezordinea la minimum.

Un covor neutru dispare practic împotriva podelei din lemn natural.
Aceleași palete de culori și materiale sedative continuă prin băi, împreună cu grinzile din tavan din lemn murat. O cadă adâncă de înmuiere este o opțiune de lux, iar chiuveta mare și adâncă din vanitate este extrem de funcțională. O ramură de măslin servește drept singura podoabă din spațiu.
O altă baie are o paletă de culori neutre de gri, cu o dală alungită în stil fagure și vanitate de marmură. Iluminarea de-a lungul lunii oglinzii mari din partea superioară și sub marginea inferioară oferă lumină fără a sparge spațiul cu corpuri de perete sau tavan.

Din exterior, este posibil să vezi diferitele cuburi care alcătuiesc casa. Iarba și piscina aleargă de-a lungul spatelui casei, oferind o vedere bună din multe puncte din casă. Din curtea din spate, pereții și ferestrele ample de sticlă reflectă copacii și verdeața într-un mod uimitor.
Noaptea, casa primește un panache suplimentar în strălucirea amurgului și a interioarelor calde. Iluminarea evidențiază ferestrele și elemente precum peretele cu șipci din camera de zi. Iluminarea exterioară slabă luminează intrarea.

Acesta este un studio de 45 de metri pătrați situat în Piața Alamo, San Francisco. Este un spațiu închiriat și locuitorul actual a făcut o treabă excelentă personalizându-l. Ea a făcut ca acest loc să pară foarte primitor. Studioul este destul de mic, dar este și frumos decorat. Caracteristicile ciudate îl fac să iasă în evidență și există un aspect general armonios peste tot.

Studioul a fost decorat cu tot felul de lucruri interesante. Prezintă piese din piețele de vechituri și o varietate de elemente aduse de oriunde a călătorit Jessica, cea care a închiriat spațiul. Aceste lucruri îi amintesc de familia și prietenii ei și o fac să se simtă ca acasă aici.

De asemenea, îi place să combine stiluri, astfel încât apartamentul să includă lucruri de epocă, precum și elemente și accesorii contemporane. Pe lângă faptul că are un interior eclectic, apartamentul este plin de culoare sub formă de tot felul de detalii de accent, piese de mobilier și accesorii.

Aspectul este, de asemenea, interesant aici. Spațiile de locuit și de dormit sunt practic una și aceeași. Au fost combinate creativ și coexistă armonios. Cu cât analizăm mai mult acest loc, cu atât devine mai evident că apartamentul se potrivește perfect cu personalitatea celui care locuiește în el și este un exemplu frumos al modului în care îți poți personaliza casa și să o faci să te simți minunat tot timpul.

Să te simți aproape de natură când locuiești într-un apartament nu este un lucru ușor de făcut. Dar ai fi surprins să vezi câte lucruri se pot schimba dacă alegi designul interior potrivit. Practic, puteți obține orice cu detaliile corecte. De exemplu, tema aleasă pentru acest apartament a fost o plimbare în mijlocul naturii.

 

Apartamentul este situat în Arad, România și aparține designerului de interior Cristina Bordoiu. Inspirația pentru design a apărut cu mult timp înainte ca ea să cumpere locul. Totul a început când a văzut o imagine pe internet cu o bicicletă încorporată în interiorul băii. Știa imediat că vrea să aplice același concept într-o zi și a venit ziua în care a cumpărat acest apartament.

 

Apartamentul ocupă 40 de metri pătrați, deci nu este tocmai spațios. Cu toate acestea, nu pare mic. Bucătăria este lungă și îngustă și aceasta este o formă tipică pentru o mulțime de bucătării românești, dar puține dintre ele sunt la fel de aerisite și cu un aspect armonios ca aceasta. Bucătăria și camera de zi fac parte dintr-un plan semi-deschis, dar sunt foarte bine delimitate.

 

Așa cum era de așteptat, baia are o bicicletă în interior, dar nu este doar pentru spectacol. Acesta servește drept structură de susținere pentru chiuvetă. Micile covoare din zona verde seamănă foarte mult cu petele de iarbă, deci este ca și cum ai face o plimbare prin pădure fără a ieși efectiv din apartament.

 

Mintea complexă a unei ființe umane poate rezolva aproape orice problemă, așa că, în mod firesc, lipsa spațiului nu îi va sta în cale. Un apartament mic nu reprezintă o problemă dacă știi cum să folosești spațiul în favoarea ta. Încă nu știți despre ce vorbim? Uită-te la acest loc. Este un apartament mic în New York și are un design interior foarte interesant.

 

Apartamentul a fost proiectat de o echipa de arhitecti. În total, ocupă 640 de metri pătrați de spațiu. Este un spațiu compact, cu camere înguste și nu chiar un aspect excelent.

 

Arhitecții s-au confruntat cu o mare provocare când au trebuit să transforme acest loc într-o casă practică și confortabilă. Remodelarea apartamentului nu a fost ușoară, dar soluțiile pe care arhitecții le-au găsit pentru toate problemele sunt foarte inspirate.

 

Dormitorul copiilor este foarte mic și atât de îngust încât a avea un pat acolo ar ocupa aproape întreaga cameră. De aceea acest sistem ingenios este atât de interesant și de grozav. Patul dispare în unitatea de perete, dezvăluind un birou. Idei practice și ingenioase similare au fost folosite și în restul apartamentului.

 

Acest loc a trebuit transformat într-o casă confortabilă pentru o familie de trei persoane. Camerele au design flexibil și multifuncțional. În sufragerie, de exemplu, biblioteca ascunde un birou care poate fi tras în jos ori de câte ori este nevoie. Există lucruri precum spații de depozitare verticale în bucătărie, sertare sub pat și chiar un spațiu secret de depozitare sub podeaua dormitorului

Acest design este apreciat pentru faptul că este elegant, precum și modern. Pornind din interior și ajungând la exterior, această casă a fost foarte bine planificată. Proiectul a fost finalizat, el fiind o colaborare între o echipa de arhitecți și una de design interior. Aceștia au avut viziunea de a crea ceva deosebit, contopind aici mai multe idei minunate. Designul modern prezent aici este amestecat cu o mulțime de materiale naturale, precum este și cazul cherestelei. Abordarea este una minimalistă, iar sticla, metalul, precum și diferitele tonuri de lemn pot fi văzute încă din interiorul casei, aceasta fiind aerisită.

La parter se găsește o bucătărie mare, ea fiind în plan deschis. Zona de living oferă acces către grădină. Tot aici mai găsim și o scară modernă din sticlă, ea conectând toate cele trei niveluri ale casei. Această scară reușește să creeze o impresie arhitecturală minunată. Oriunde va veți uită în această casă, veți vedea ceva frumos, dar și unic. Ușa glisantă sau cada independentă situată într-o secțiune privată a dormitorului sunt interesante. Amestecul de pereți albi, dar și de piese de mobilier confortabile transformă definitv acest design modern al casei, el fiind special, dar și deosebit.

 

Clădirea iconică Flatiron este situată în Manhattan, New York. Finalizat pentru prima dată în 1902, este un zgârie-nori revoluționar numit astfel datorită asemănării cu un fier de călcat din fontă. În această clădire neobișnuită există un apartament deosebit de frumos, cu un design interior ușor și liniștitor.
Întregul apartament este foarte luminos și aerisit, cu o paletă clară de culori care se învârte în jurul albului și griului. Decorul câștigă culoare și personalitate printr-o serie de accesorii, inclusiv mese laterale pline de farmec, lămpi de podea supradimensionate și lucrări de artă interesante.
Spațiul de locuit este generos, conținând două canapele gri deschis așezate într-un unghi pentru a încadra o măsuță de cafea albă rectangulară. Ferestrele mari lasă să curgă lumina naturală, dezvăluind caracterul fermecător și dezinvolt al acestui spațiu.
O bibliotecă Sapien stă în colț, adăugând un pic de interes vizual camerei și rupând paleta monocromatică.
Zona de zi împarte planul etajului cu spațiul de luat masa care, aflat la capătul îndepărtat al camerei, este orientat spre ferestre. Între aceste două zone se află incinta scării în spirală.
Zona de luat masa este simplă, cu un top dreptunghiular și fără detalii sau ornamente. Este completat de șase scaune elegante Wishbone. O lampă albă supradimensionată atârnă jos deasupra mesei.
Bucătăria este aliniată cu zona de luat masa. Are o insulă mare, care funcționează ca un bar și un mic dejun și trei lămpi suspendate de inspirație industrială care atârnă deasupra ei.
Mobilierul din bucătărie este alb lucios, iar aparatele, scaunele de bar și corpurile de iluminat sunt singurele elemente contrastante, adăugând accente din oțel inoxidabil paletei.
Apartamentul are patru dormitoare și două băi și jumătate. Dormitorul matrimonial este deosebit de interesant. Are un perete plin de piese de artă care adaugă culoare decorului alb clar.
Ferestrele dormitorului principal oferă vedere la turnul de apă, creând o ambianță informală.

Paleta de culori minimalistă, cu infuzie albă, a fost folosită și în restul spațiilor. Camera creșei nu face excepție. Aici, pereții sunt împodobiți cu lucrări de artă jucăușe, rafturi deschise care țin bărci de jucărie și animale de pluș și afișe educative.
Zona de joacă are aspectul său colorat din numeroasele jucării și piese de artă pentru copii afișate și împrăștiate prin cameră. Un set de rafturi deschise conține o colecție de cărți pentru copii, iar peretele adiacent este decorat cu numeroase desene agățate de un șir și ținute de șnururi.
Baia principală are un farmec subtil de coastă datorită accentelor albe și verzi pastelate. Pereții și mobilierul sunt albi, chiuveta dublă împărțind un perete cu toaleta suspendată. O oglindă mare acoperă întreaga porțiune superioară a peretelui. O partiție din sticlă separă această zona de cadă și cabina de duș.
Baia mai mică, pe de altă parte, este mai îndrăzneață. Are un perete întreg acoperit cu lucrări de artă încadrate de tot felul și un scaun cu modele alb-negru așezat pe un colț. Un candelabru alb elegant completează aspectul.

crossmenu