Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Aceasta este un exemplu perfect de vilă clasică contemporană. Un proiect ce se potrivește perfect cu mediul său înconjurător. Această casă modernă de munte este foarte distinctivă atât prin designul arhitectural, cât și prin frumusețea oferită de interiorul locuinței. Culorile perfect echilibrate și texturile luxuriante pot fi văzute în toate elementele acestei case.

Înainte de a păși, observați cu adevărat cât de frumos este acoperișul acoperișului pe dealul pe care este așezată casa. Intrând în interior, ești copleșit de casa modernă de munte. În timp ce culorile sunt în mare parte cele ale unei palete neutre, ele sunt totodată foarte intense, în special nuanța izbitoare de gri-verde din bucătărie și zona de living.

Marourile și nuanțele de bej constituie majoritatea casei, accentuate doar de câteva piese și mobilier de decor mai întunecat. Ne place că cărbunele a fost implementat în schema de culori aici, oferă un contrast necesar între culori.

Această casă reprezintă un exemplu perfect de vilă clasică contemporană. Un proiect care se potrivește de minune cu mediul înconjurător din care face parte. Această casă situată la munte, modernă se diferențiază atât prin designul său arhitectural cât și prin frumusețea oferită de interioarele locuinței. Culori perfect echilibrate și texturi luxuriante, vizibile în toate elementele acestei case.

Înainte de a păși în casă cu siguranță veți observa cât este de frumos acoperișul casei dar și dealul pe care este amplasată casa. Intrând în casă, te vei simți copleșit de această casă modernă de munte. Culorile sunt în mare parte neutre dar intense totodată, cea care iese în evidență fiind nuanța de gri-verde din zona de bucătărie și din living.

Nuanțele de maro și de bej sunt majoritare în restul casei, accentuate doar de câteva piese și de un mobilier deco puțin mai întunecat. Ceea ce ne place este că s-a implementat cărbunele în schema de culori ceea ce oferă un contrast necesar între culori.

Un astfel de exemplu de vilă clasică și contemporană reușește să iasă ușor în evidență, această vila potrivindu-se cu mediul în care se află. Având un design arhitectural cu adevărat special, ea reușește să ofere o frumusețe deosebită și să-l bucure pe proprietar de fiecare dată când acesta revine în locuința. Culorile sunt perfect echilibrate, acestea reușind să scoată mai bine în evidență texturile și astfel elementele casei fiind foarte interesante.

Casa este așezată pe vârf de deal, iar în momentul în care intrați în interior, veți aprecia mult faptul că această casă modernă reușește să creeze un ambient plăcut. Culorile sale sunt cele ale unei palete neutre, iar nuanțele de gri-verde din bucătărie, dar și din zona de living sunt ceva inedit. 

Chiar și nuanțele de maro și de bej constituie un avantaj pentru această locuință, aceste nuanțe reușind să scoată mai bine în evidență un decor mai întunecat. Cărbunele a fost așadar implementat în schema de culori și face o treabă foarte bună.

Casa construită în stilu unei ferme oferă o interpretare unică a esteticii moderne. Locuința îmbină industrialul cu șicul, redat într-o paletă neutră frumoasă care este transpusă de la o suprafață la alta. Fiind ancorată într-un vocabular grațios de variații subtile și contraste clare, această casă stil fermă își folosește paleta implicită cu grijă, pentru a ajunge la compoziții izbitoare și impresii luxoase. COnstruită pe fondul unui mediu înconjurător complex și bogat, eleganța subtilă a acestui design, face ca acest proiect să fie unul deosebit și superior. 

Interiorul acestei minunate case este intercalat subtil cu mediul exterior, printr-o serie de elemente comune generoase și uși glisante vitrate. Fiecare activitate din această casă își găsește locul printre peisajele naturale, permițând naturii să pătrundă în spiritul și ambianța din interiorul locuinței. Această temă se extinde în decor, cu o selecție atentă de artă de perete și elemente care fac obiectul unor priveliști, texturi și motive naturale. Acestea aduc pete de culoare în paleta altfel neutră, eliminând designul de orice predictibilitate care ar putea să-l domine.

Pereții sunt scăldați în diferite nuanțe de gri elegant, creând definiții concrete în cadrul cărora se desfășoară frumoasa paletă neutră. De la alb senini până la maroniu cald și gri de cărbune, aceste reflexe se regăsesc în spectrul organic, creând conexiuni vizuale și experiențiale între spațiu și funcționalitate. O gamă de materiale naturale se traduce prin finisaje ale suprafețelor prezente în locuință și mobilier, sporind caracterul rustic stilizat al acestui design.

Casa construită în stilul unei ferme oferă o interpretare unică a esteticii moderne. Locuința reprezintă o combinație între stilul industrial și chic, redat într-o paletă neutră frumoasă, transpusă de la o suprafață la alta. Ancorată fiind într-o notă grațioasă de variații subtile și contraste clare, această casă în stilul unei ferme se folosește cu grijă de paleta implicită, ajungând la compoziții izbitoare și la impresii luxoase.

Construită pe fondul unui mediu înconjurător bogat și complex, eleganța subtilă a designului face ca acest proiect să fie unul deosebit.

Interiorul acestei case minunate este intercalat în mod subtil cu mediul exterior prin intermediul unor elemente comune generoase și unor uși glisante vitrate. Fiecare activitate din această casă își găsește locul printre peisajele naturale ceea ce permite naturii să pătrundă în spiritul și atmosfera din interiorul locuinței. O temă care se extinde în decor, cu o selecție atentă de artă de perete și elemente care fac obiectul unor priveliști, texturi și motive naturale. Acestea vin cu pete de culoare în paleta de altfel neutră.

Pereții sunt scăldați în diferite nuanțe de gri elegant ceea ce creează o serie de definiții concrete în cadrul cărora se desfășoară frumoasa paletă neutră. De la alb deschis la maroniu cald, la gri cărbune, aceste reflexe sunt regăsite în spectrul organic, creând conexiuni vizuale între spațiu și funcționalitate. O gamă de materiale naturale care se traduce prin finisaje ale suprafețelor prezente în mobilier și în locuință ceea ce sporește caracterul rustic stilizat al acestui design.

Această locuința este construită în stilul unei ferme, ea îmbinând elementele tradiționale cu utilul. Se crează în acest fel o paleta neutră care iese în evidență, aceasta fiind transpusă de la o suprafață la altă. Locuința este ancorată într-un vocabular grațios, această având variații subtile, dar și contraste clare. În cazul acestei case stil fermă se folosește o paleta alesa cu grijă, astfel încât să dea impresia de lux. Elegantă subtilă a acestui complex bogat este ceva de avut în vedere atunci când vine vorba despre o astfel de casă. Ea are un design deosebit, lucru care înseamnă și că o astfel de casă este foarte primitoare.

Interiorul casei reușește să fie intercalat subtil cu exteriorul, printr-o serie de elemente comune generoase, dar și prin intermediul ușilor glisante vitrate. Fiecare activitate din casă își găsește locul printre peisajele naturale, de aceea spiritul, precum și ambianța interioară din această locuință reușesc să fie mereu pe placul vostru. Această tema a locuinței reușește să se extindă în decor, selectandu-se atent arta, dar și elementele care fac obiectul motivelor naturale. În acest fel se aduc pete de culoare în paleta neutră, eliminându-se în acest fel design-ul de orice fel de predictibilitate. 

Pereții ies în evidență prin faptul că sunt scăldați în numeroase nuanțe de gri, lucru care reușește să scoată în evidență frumoasă paletă neutră a locuinței. În acest fel se crează diverse conexiuni între funcționalitate și spațiu. Veți avea în acest fel acces la o gama variată de materiale naturale, acestea reușind să sporească mai mult caracterul rustic stilizat al design-ului.

Pe măsură ce primăvara este mai aproape, visăm deja la vacanța de vară, la zilele însorite precum și la temperaturi mai ridicate. Pentru a stopa melancolia de iarnă, am decis să ne folosim de locuința de azi drept o modalitate de spera să vedem anotimpurile schimbându-se puțin mai repede decât de obicei. Aceasta casă de vis pur și simplu uimitoare este situată pe plajă și ne face deja să simțim căldura zilelor de vară.

Suntem obișnuiți deja să ne gândim la casele de pe plajă ca la niște locuințe tradiționale care pun accentul mai mult pe mediul înconjurător. Este un lucru normal de altfel. Cu toate acestea, acest design reușește de minune să creeze o perspectivă diferită asupra caselor de pe plajă obișnuite.

Privind din exterior, această casă de vis, situată pe plajă, creează un contrast superb cu cerul de un albastru limpede, în timp ce ferestrele cu obloane contribuie la filtrarea luminii naturale dar și la menținerea unui mediu răcoros la interior, în timp ce soarele răsare deasupra apei. Puntea extinsă este absolut perfectă pentru a prinde briza oceanului și pentru a avea grijă de grădina în miniatură, lipită de casă.

Intrând în casă, veți fi întâmpinați de podelele dintr-un lemn de esență tare, lustruite și de ferestrele mari care permit admirarea unei panorame superbe asupra malului de oriunde v-ați afla în locuință. Vara din păcate nu poate veni suficient de repede pentru a ne putea bucura de acest proiect absolut uimitor.

Pe măsură ce promisiunea primaverii" 31546 target="_self">primăverii se apropie, visăm deja la zile de varăi, precum și la temperaturi mai puțin înghețate. Pentru a împiedica melancolia de iarnă să ajungă la noi, am decis să folosim locuința de astăzi ca pe o modalitate de a spera să vedem anotimpurile schimbându-se puțin mai repede. Această casă de vis uluitoare se află pe plajă și ne face să simțim deja căldura zilelor de vară. 

Este un lucru obișnuit să ne gândim uneori la casele de pe plajă ca la locuințe tradiționale care pun mai mult accent pe împrejurimile sale naturale. Cu toate acestea, acest design face o treabă excelentă de a crea cu o perspectivă diferită asupra caselor de pe plajă. 

Privind din exterior, această casă de vis de pe plajă creează un contrast frumos cu cerul albastru limpede, în timp ce ferestrele cu obloane ajută la filtrarea luminii naturale, precum și la menținerea unui mediu răcoros înăuntru, în timp ce soarele se ridică de pe apă. Puntea extinsă este perfectă pentru a prinde briza oceanului și pentru a avea grijă de mini-grădina lipită de casă

Mergând în interiorul casei, sunteți întâmpinați cu podele din lemn de esență tare, lustruite și de ferestre mari, care vă permit să apreciați cu ușurință o vedere panoramică a țărmului de oriunde v-ați afla în locuință. Vara nu poate veni suficient de repede, ca să ne bucurăm de acest proiect uimitor!

Când locuiți singur, nu aveți nevoie de mult. A avea o casă mare ar însemna doar că ai avea mai mult spațiu pe care nu îl folosești. O persoană singură se simte de obicei mai confortabilă într-o casă mică. Dar ar fi suficient un apartament de 38 de metri pătrați? Unii ar putea spune că este prea mic, dar noi spunem că este perfect. Trebuie doar să știi cum să o decorezi, să o faci funcțională și să folosești inteligent spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Dacă încă nu sunteți convins, aruncați o privire la acest loc. Credeți sau nu, este o casă de 38 de metri pătrați. Nu pare atât de mic și asta datorită designului interior și a decorului. Observați că pereții au fost vopsiți în alb sau gri pe tot parcursul. Acest lucru face ca camerele să pară mai aerisite și mai spațioase. O cameră cu pereți albi este ca o pânză goală care așteaptă să fie umplută cu culoare.

În acest caz, nu există multă culoare implicată în decor. Proprietarul a dorit să păstreze totul simplu și să evite ca decorul să pară prea aglomerat și copleșit de culoare sau textură. Un zid de accent este ceva ce majoritatea caselor au. Și acesta îl are, dar nu iese în evidență prea mult. Totuși, adaugă textură decorului.

Designul interior este simplu și modern. Scopul a fost acela de a face acest loc să se simtă confortabil și primitor, păstrând totodată un aspect foarte simplu și aerisit. Chiar dacă decorul este în mare parte alb și gri, podelele din lemn adaugă o anumită căldură și textură, iar piesele de mic accent și decorațiunile adaugă culoare ici și colo. În general, este un decor foarte frumos echilibrat. Puteți vedea că tot spațiul este folosit inteligent. Nu există zone irosite, dar totuși, designul este aerisit și nepăsător. Există o mulțime de spații de depozitare, unele ascunse și altele expuse. Totul este frumos organizat, iar spațiul este folosit foarte eficient pe tot parcursul.

Inspirat de designul luxos al unui castel francez, această vilă elegantă este o fuziune a celor mai bune lucruri pe care le poate permite un buget generos. Fiecare element, detaliu și colț al acestei proprietăți este plin de atenție și efort pentru a ajunge la o casă extravagantă, cu toate notele de lux moderne și de farmec provenit din lumea veche.

Conacul găzduiește zece dormitoare generoase și paisprezece băi și este așezat pe patru acri de grădini frumos amenajate ale teritoriului. Inspirate de desenele de la Versailles, aceste grădini, terenuri îngrijite și fântâni glorioase au fost reunite pentru a crea o completare în aer liber perfectă pentru opulența interioarelor clădirii.

Interioarele respectă tema franceză și încorporează polițe europene sculptate manual, candelabre din bronz aurit, uși franțuzești și șapte șeminee pe lemne și elemente de piatră naturală. Pardoseala lustruită și detaliile aurite adaugă acea notă de lux delicat care se completează frumos cu plușul, precum și cu mobilierul primitor, în stilul tradițiilor regalității franceze. Dar acest conac de lux nu este doar o extravaganță; aici sunt câteva motive uimitoare de design decorativ – vitrina circulară din baie, de exemplu, ne cucerește cu totul.

Acest conac face cinste sursei sale de inspirație – Palatul Versailles. Credem că Ludovic al XIV-lea ar fi impresionat de această proprietate, atât în interior cât și în exterior.

crossmenu