Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Superba casă minusculă

Designul atent gândit al acestei minunate case folosește fiecare perete și fiecare colț pentru a crea o reședință uimitoare în amprenta sa limitată. Situată în centrul orașului, această frumusețe de 30 de metri pătrați este mobilată în accente ușoare, pentru a crea spații aerisite, inundate de lumină naturală și stil scandinav.

Apartamentul este așezat într-o manieră liniară, cu bucătăria, holul și camera de zi principală aliniate pentru a crea un spațiu continuu, care oferă ample oportunități de utilizare în comun. Acest lucru permite, de asemenea, luminii exterioare și ventilației să pătrundă pe toată lungimea apartamentului. Modelat într-un șablon modern, decorul este simplu, îndrăzneț și impresionant, fără a fi copleșitor.

Această minunată casă este de culoare albă, care contrastează ușor cu ocru și maro pentru a se îndepărta de a fi prea goală. Accentele delicate ale vibrației sunt oferite cu plantele îmbrăcate elegant. Baia – o viziune în albastru – oferă o estetică complet diferită, care adaugă un pic de joc experienței generale. Designul își optimizează spațiul adoptând mobilier inteligent și un aspect ce se adaptează frumos la restul casei.

Un pat pliant ascuns în perete se deschide noaptea pentru a transforma camera de zi într-o zonă confortabilă de dormit. Depozitarea este în mare parte ascunsă în spatele albului fără îmbinări vizibile, pentru a asigura o aglomerație vizuală minimă. O abordare sensibilă a designului spațiului mic, avem aceste minunate pachete de acasă, cu câteva impresii mari. Stilul său curat și conținut completează frumos cererea urbană, pentru a asigura ocupanților casei să respire ușor.

crossmenu