Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Studio mic în San Francisco cu detalii de design interior ciudate

Acesta este un studio de 45 de metri pătrați situat în Piața Alamo, San Francisco. Este un spațiu închiriat și locuitorul actual a făcut o treabă excelentă personalizându-l. Ea a făcut ca acest loc să pară foarte primitor. Studioul este destul de mic, dar este și frumos decorat. Caracteristicile ciudate îl fac să iasă în evidență și există un aspect general armonios peste tot.

Studioul a fost decorat cu tot felul de lucruri interesante. Prezintă piese din piețele de vechituri și o varietate de elemente aduse de oriunde a călătorit Jessica, cea care a închiriat spațiul. Aceste lucruri îi amintesc de familia și prietenii ei și o fac să se simtă ca acasă aici.

De asemenea, îi place să combine stiluri, astfel încât apartamentul să includă lucruri de epocă, precum și elemente și accesorii contemporane. Pe lângă faptul că are un interior eclectic, apartamentul este plin de culoare sub formă de tot felul de detalii de accent, piese de mobilier și accesorii.

Aspectul este, de asemenea, interesant aici. Spațiile de locuit și de dormit sunt practic una și aceeași. Au fost combinate creativ și coexistă armonios. Cu cât analizăm mai mult acest loc, cu atât devine mai evident că apartamentul se potrivește perfect cu personalitatea celui care locuiește în el și este un exemplu frumos al modului în care îți poți personaliza casa și să o faci să te simți minunat tot timpul.

crossmenu