Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Reședința modernă Mews O2 de Andy Martin Architects

Studioul de design din Londra, Andy Martin Architects, a finalizat recent reședința Mews O2. Situat în Parcul Belsize din Londra, proiectul a fost o reamenajare care a transformat garajul unui mecanic într-o reședință cu o singură familie.

 

Deținut de un muzician și soția sa de designer, arhitecților li s-a cerut să transforme garajul într-o casă de familie cu patru niveluri, cu accent pe distracție. Cu pereți din sticlă din podea până în tavan, orientați spre o curte scufundată, proprietatea are artă de perete cu mozaic de sticlă, o bucătărie modernă modernă și dormitoare private ascunse deasupra pentru o intimitate maximă. Mai mult, pardoseala fără sudură curge orizontal prin fiecare nivel, iar blocurile de cărbune contrastante se ridică vertical.

 

După cum puteți vedea, arhitecții au folosit o mulțime de culori contrastante în întregul loc, conferindu-i personalitate. Locul se simte foarte aerisit și prezintă opere de artă moderne pe unii dintre pereți, care îi conferă o senzație funky. Această reședință superbă prezintă mobilier modern, aparate de ultimă generație și corpuri de iluminat interesante. Mai mult, baia are linii curate și niște plăci frumoase pe un perete, care este punctul central al camerei.

 

Mews O2 Residence este o casă elegantă, care are multe de oferit. Este proaspăt, inspirat și un sanctuar în care să vă retrageți.

 

crossmenu