Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Design contemporan într-o casa australiană

Designul contemporan al acestei case poate fi exact ceea ce căutați, ea oferindu-vă un număr de 4 dormitoare generoase, dar și 2 bai colorate neutru. Aceste elemente sunt o bază excelentă pentru accesoriile, precum și pentru mobilierul casei. Decorul și mobilierul au o calitate extrem de înaltă și oriunde te vei uita vei vedea elemente de lux. Designerul s-a dedicat mult pentru a realiza aceasta locuință.
Zona principala de living este caracterizată prin canapele confortabile, dar și o bucătărie care iese în evidență. Există și mult spațiu de distracție, atât la interior, cât și la exterior. Fiecare detaliu contează în aceasta locuință, pornind de la pardoselile din lemn și ajungand la fereastra de deasupra căzii moderne.
Spațiile de luat masa în aer liber sunt și ele un refugiu perfect pentru o relaxare în mijlocul zilei, aici familia bucurandu-se de designul contemporan. Casa are o atmosfera liniștitoare, ea reușind să atragă un număr mare de oameni. Un alt avantaj al acestei case este că oricine își poate petrece timpul alături de cei dragi sau pur și simplu să se bucure de viață în aceasta casa contemporană.

crossmenu