Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Casa modernă și spațioasă

Această locuință modernă reușește să îmbine interiorul cu exteriorul, ea reușind să creeze în acest fel o experiență multistratificata în cei 674 de metri pătrați pe care îi oferă. Ocupantul este răsfățat de acest lucru, iar designerii reușesc să realizeze aici un habitat deschis, dar și aerisit, unde locuitorii pot să se bucure de aerul curat din mijlocul savanei.

Casa din metal și sticlă reușește să încorporeze lemnul natural, dar și piatra în paleta sa, ea fiind amplasată în mijlocul unor pajiști întinse și adoptând un aspect similar deschis. Pereții despărțitori, precum și elementele structurale reușesc să scoată mai ușor în evidență această locuință. Interiorul are o curgere liberă, precum și elemente vitrate care reușesc să realizeze ceva inedit.

La nivelul solului se află zonele de socializare, acestea făcând tranziția către piscina în aer liber, dar și către terasă. Se creează în acest fel impresia unei scene mărețe pentru logodna, paleta sofisticată de culori neutre adăugând un plus vieții. Etajul superior al acestei case spațioase reușește să plutească ușor asupra spațiului social. Designul, dar și decorul reușesc să realizeze o concordanta cu schema generala, ele asigurând o viață generoasa și ușoară în același timp.

Aceasta casa ideala este una în care locatarii pot trai în contact cu natura într-un stil luxos. Ea este un excelent exemplu de design reușit, care scoate ușor în evidență anumite elemente. 

 

crossmenu