Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Biserica actualizată la statutul spațiului de locuit de lux

Bisericile sunt adesea percepute ca locuri în care domina pacea și sunt sinonime cu sanctuare. Deci, când vă gândiți la asta, transformarea unei biserici într-o casă nu este o idee foarte proastă. Puteți combina două tipuri de spații independente, dar similare. Există multe cazuri de biserici care s-au transformat. Una dintre ele poate fi văzută în Seattle.

 

Aceasta a fost o biserică și a fost construită inițial în 1906. 100 de ani mai târziu, clădirea a fost vândută dezvoltatorilor și s-a transformat într-un complex de case.

 

Multe dintre elementele originale au fost păstrate pentru a lăsa caracterul și farmecul clădirii vechi să influențeze noul design. Reperul istoric găzduiește acum 12 unități de locuințe ale orașului. Toți au un atrium foarte mare, cu un acoperiș din vitralii.

 

Arhitecții au folosit o combinație de materiale vechi și noi, inclusiv beton și oțel, împreună cu multe elemente recuperate. Toți au tavan înalt și planuri spațioase. Unele case au și terase pe acoperiș. Clădirea are acum și un garaj subteran conectat la atrium printr-un lift. Fiecare casă are și propria intrare privată pe stradă. Designul interior este un amestec de vechi și de nou. Arhitectura prezintă încă semne ale trecutului, dar casele au fost confortabile și primitoare.

 

crossmenu