Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Apartamentul Transformer vă arată cum să economisiți spațiu într-o casă mică

Mintea complexă a unei ființe umane poate rezolva aproape orice problemă, așa că, în mod firesc, lipsa spațiului nu îi va sta în cale. Un apartament mic nu reprezintă o problemă dacă știi cum să folosești spațiul în favoarea ta. Încă nu știți despre ce vorbim? Uită-te la acest loc. Este un apartament mic în New York și are un design interior foarte interesant.

 

Apartamentul a fost proiectat de o echipa de arhitecti. În total, ocupă 640 de metri pătrați de spațiu. Este un spațiu compact, cu camere înguste și nu chiar un aspect excelent.

 

Arhitecții s-au confruntat cu o mare provocare când au trebuit să transforme acest loc într-o casă practică și confortabilă. Remodelarea apartamentului nu a fost ușoară, dar soluțiile pe care arhitecții le-au găsit pentru toate problemele sunt foarte inspirate.

 

Dormitorul copiilor este foarte mic și atât de îngust încât a avea un pat acolo ar ocupa aproape întreaga cameră. De aceea acest sistem ingenios este atât de interesant și de grozav. Patul dispare în unitatea de perete, dezvăluind un birou. Idei practice și ingenioase similare au fost folosite și în restul apartamentului.

 

Acest loc a trebuit transformat într-o casă confortabilă pentru o familie de trei persoane. Camerele au design flexibil și multifuncțional. În sufragerie, de exemplu, biblioteca ascunde un birou care poate fi tras în jos ori de câte ori este nevoie. Există lucruri precum spații de depozitare verticale în bucătărie, sertare sub pat și chiar un spațiu secret de depozitare sub podeaua dormitorului

crossmenu