Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Apartament minimalist în Moscova, cu vederi panoramice uluitoare

Acest apartament este situat în Moscova, la etajul 46 al Turnului Saint Petersburg. Acest lucru îi oferă vederi frumoase și panoramice asupra orașului. Dar, desigur, acesta nu este singurul motiv pentru care am ales să scriem despre asta. Apartamentul are și un design interior foarte frumos. Este un spațiu modern cu un farmec minimalist general.

 

Paleta de culori aleasă este foarte simplă. În general, este doar un contrast continuu între elementele alb-negru. Pardoselile, pereții și tavanele apartamentului sunt albe peste tot, cu puține excepții.

 

Bucătăria și camera de zi formează un plan deschis, iar tranziția de la o funcție la alta este lină și subtilă și totuși sunt bine delimitate. Bucătăria are mobilier alb așezat pe un fundal întunecat, în timp ce în zona de living puteți găsi mobilier negru care contrastează cu podeaua și pereții albi.

 

Simplitatea decorului este menținută pe tot parcursul și toate camerele apartamentului împărtășesc același tip de decor frumos echilibrat. Acest loc a fost proiectat de arhitectul Yegor Serov care a ales să rupă monotonia adăugând și câteva accente subtile sub formă de lămpi supradimensionate, corpuri de iluminat cromate și modele ocazionale și texturi contrastante.

 

Dormitorul este deosebit de interesant. Aici, decorul este cald și relaxant datorită podelei din lemn maro și a unor mobilier asortat.

crossmenu