Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Apartament foarte bine iluminat

Lumina este un element care poate schimba întreaga ambianță dintr-o cameră. Strălucirea sa de intensități diferite poate crea o atmosferă romantică, un decor intim sau un interior plin de dinamism și luminozitate.

 

Lumina în combinație cu culoarea va determina o schimbare absolută. Același lucru pe care îl puteți observa la acest design interior de iluminat magic realizat de AA Studio. În interiorul sufrageriei acestui apartament, puteți obține interioare diferite de culoare deschisă, cum ar fi: verde, albastru sau Violet. Aici veți putea schimba culoarea luminii așa cum doriți.

 

Are piese de mobilier moderne care completează ambianța rafinată, precum forma L a setului de canapele și masa pătrată albă, strălucitoare. Puteți observa, de asemenea, cele trei lămpi rotunde mari și un ecran mare de televizor LCD cu un set de stereo în interiorul acestui living.

 

Dormitorul are un design simplu și este spațios. Toate sunt concepute într-un stil minimalist și la fel se întâmplă și cu baia. Este un apartament spațios și elegant.

 

crossmenu