Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Apartament de 40 de metri pătrați în România, decorat cu gust și stil

Să te simți aproape de natură când locuiești într-un apartament nu este un lucru ușor de făcut. Dar ai fi surprins să vezi câte lucruri se pot schimba dacă alegi designul interior potrivit. Practic, puteți obține orice cu detaliile corecte. De exemplu, tema aleasă pentru acest apartament a fost o plimbare în mijlocul naturii.

 

Apartamentul este situat în Arad, România și aparține designerului de interior Cristina Bordoiu. Inspirația pentru design a apărut cu mult timp înainte ca ea să cumpere locul. Totul a început când a văzut o imagine pe internet cu o bicicletă încorporată în interiorul băii. Știa imediat că vrea să aplice același concept într-o zi și a venit ziua în care a cumpărat acest apartament.

 

Apartamentul ocupă 40 de metri pătrați, deci nu este tocmai spațios. Cu toate acestea, nu pare mic. Bucătăria este lungă și îngustă și aceasta este o formă tipică pentru o mulțime de bucătării românești, dar puține dintre ele sunt la fel de aerisite și cu un aspect armonios ca aceasta. Bucătăria și camera de zi fac parte dintr-un plan semi-deschis, dar sunt foarte bine delimitate.

 

Așa cum era de așteptat, baia are o bicicletă în interior, dar nu este doar pentru spectacol. Acesta servește drept structură de susținere pentru chiuvetă. Micile covoare din zona verde seamănă foarte mult cu petele de iarbă, deci este ca și cum ai face o plimbare prin pădure fără a ieși efectiv din apartament.

 

crossmenu