Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Canalizare nouă în cartierele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului

Canalizare nouă în cartierele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului

Durata contractului este de 34 luni pentru finalizarea proiectării și execuției lucrărilor de canalizare, iar 36 luni este perioada minimă de notificare a defectelor. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 3 februarie 2022.

În data de 21 noiembrie 2021 a fost publicat anunțul de participare la procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție CL6 – „Reabilitarea/înlocuirea rețelei (în zonele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului)”, finanțat din fonduri europene în cadrul proiectului „Finalizarea Stației de Epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare și a canalului colector Dâmbovița (Caseta) în Municipiul București – Etapa II”.

Rețea nouă de canalizare

În cadrul contractului se realizează reabilitarea / înlocuirea rețelei de canalizare pe circa 32,479 km, prin tehnologii cu și fără tranșee deschise (no dig), astfel: în cartierul Cotroceni – 16.424 m, în cartierul Regina Maria – 11.995 m și în cartierul Tineretului – 4.060 m.

În implementarea contractului se va realiza un sistem unitar de drenare de circa 15 km care cuprinde: drenuri secundare amplasate adiacent radierului rețelei de canalizare (cca 6,325 km), sistem de drenaj (foraj orizontal dirijat și fronturi de puțuri de depresionare) la partea dreaptă a Casetei, în zona limitrofă colectorului de canalizare A0, în lungime de 8,7 km, precum și stații de pompare apă drenată.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 183.423.545 lei (fără TVA).

CITEȘTE ȘI » Taxe și impozite 2022 » Premieră în Sectorul 4: 10.482 de contribuabili și-au plătit taxele în prima zi de încasare

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://bucurestiri.ro/canalizare-noua-in-cotroceni-regina-maria-tineretului/

crossmenu