Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Vilă spațioasă de lux

Această vilă de lux este inspirată din design-ul unui castel francez, ea fiind o fuziune a celor mai bune lucruri, de aceea o persoană care are un buget generos, poate avea în vedere o astfel de vila. Fiecare detaliu, element, dar și colț al proprietății reușește să iasă în evidență, această vila reușind să fie o casă extravagantă, ea oferind toate notele de lux pe care orice fel de persoană pretențioasă și le poate dori. Pare că această vilă de lux provine dintr-un basm.

Cele paisprezece băi pe care acest conac le oferă sunt generoase, iar cele zece dormitoare pot primi oricând orice invitat. Vila mai are și patru acri de grădini amenajate foarte frumos, grădinile fiind inspirate din desenele de la Versailles. Grădinile reușesc să iasă în evidență prin fântânile glorioase, dar și terenurile îngrijite. Se realizează în acest fel un interior cu adevărat special. 

Interiorul acestei vile reușește să respecte tema franceză încorporând toate elementele prin care această tema iese în evidență. Veți vedea în această vilă luxoasă, candelabre din bronz aurit, uși franțuzeșți, dar și șapte șeminee pe lemne, precum și elemente din piatră naturală. Nota de lux este favorizată de pardoseală lustruită, dar și de mobilierul primitor, acesta fiind realizat în stilul tradițiilor regalității franceze.

Acest conac de lux nu este o extravaganță, ci iese în evidență prin numeroasele sale elemente de design decorativ. Vitrina circulară din baie ne cucerește cu totul, conacul inspirându-se mult de la Palatul Versailles. Până și Ludovic al XIV-lea ar fi cu siguranță impresionat de această proprietate, chiar dacă vorbim de interiorul sau de exteriorul său.

crossmenu