Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Vilă luxoasă și spațioasă

Inspirată de designul luxos al unui castel francez, această vilă elegantă reprezintă o fuziune a celor mai bune lucruri pe care le poate permite un buget generos. Fiecare element în parte, fiecare detaliu, fiecare colț al acestei proprietăți a fost ales cu atenție pentru a se obține o casă extravagantă, cu note de lux moderne și un farmec provenit din lumea veche.

Acest conac găzduiește zece dormitoare spațioase și 14 băi și se întinde pe o suprafață de 14 acri. Grădina este foarte frumos amenajată, ne duce cu gândul la grădinile palatului Versailles. Grădinile, terenurile îngrijite și fântânile glorioase au fost reunite aici pentru a se crea un spațiu perfect în aer liber.

Interioarele respectă tema franceză și încorporează elemente sculptate manual, candelabre din bronz aurit, uși franțuzești și șapte șeminee, pe lemne precum și elemente de piatră naturală. Pardoseala lustruită și detaliile aurite vin să adauge acea notă de lux delicat care se asortează cu covoarele, cu mobilierul primitor, în stilul regalității tradiționale franceze. Dar acest conac de lux nu reprezintă o extravaganță. Regăsim aici o serie de motive uimitoare, de design decorativ. Spre exemplu, vitrina circulară din baie ne cucerește pe deplin. Acest conac face fără îndoială cinste sursei sale principale de inspirație – Palatul Versailles. Cu siguranță Ludovic al XIV-lea ar fi impresionat de această proprietate, atât la interior cât și la exterior.

crossmenu