Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Vilă de lux spațioasă

Inspirat de designul luxos al unui castel francez, această vilă elegantă este o fuziune a celor mai bune lucruri pe care le poate permite un buget generos. Fiecare element, detaliu și colț al acestei proprietăți este plin de atenție și efort pentru a ajunge la o casă extravagantă, cu toate notele de lux moderne și de farmec provenit din lumea veche.

Conacul găzduiește zece dormitoare generoase și paisprezece băi și este așezat pe patru acri de grădini frumos amenajate ale teritoriului. Inspirate de desenele de la Versailles, aceste grădini, terenuri îngrijite și fântâni glorioase au fost reunite pentru a crea o completare în aer liber perfectă pentru opulența interioarelor clădirii.

Interioarele respectă tema franceză și încorporează polițe europene sculptate manual, candelabre din bronz aurit, uși franțuzești și șapte șeminee pe lemne și elemente de piatră naturală. Pardoseala lustruită și detaliile aurite adaugă acea notă de lux delicat care se completează frumos cu plușul, precum și cu mobilierul primitor, în stilul tradițiilor regalității franceze. Dar acest conac de lux nu este doar o extravaganță; aici sunt câteva motive uimitoare de design decorativ – vitrina circulară din baie, de exemplu, ne cucerește cu totul.

Acest conac face cinste sursei sale de inspirație – Palatul Versailles. Credem că Ludovic al XIV-lea ar fi impresionat de această proprietate, atât în interior cât și în exterior.

crossmenu