Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

O casă la munte frumoasă și modernă

Această casă reprezintă un exemplu perfect de vilă clasică contemporană. Un proiect care se potrivește de minune cu mediul înconjurător din care face parte. Această casă situată la munte, modernă se diferențiază atât prin designul său arhitectural cât și prin frumusețea oferită de interioarele locuinței. Culori perfect echilibrate și texturi luxuriante, vizibile în toate elementele acestei case.

Înainte de a păși în casă cu siguranță veți observa cât este de frumos acoperișul casei dar și dealul pe care este amplasată casa. Intrând în casă, te vei simți copleșit de această casă modernă de munte. Culorile sunt în mare parte neutre dar intense totodată, cea care iese în evidență fiind nuanța de gri-verde din zona de bucătărie și din living.

Nuanțele de maro și de bej sunt majoritare în restul casei, accentuate doar de câteva piese și de un mobilier deco puțin mai întunecat. Ceea ce ne place este că s-a implementat cărbunele în schema de culori ceea ce oferă un contrast necesar între culori.

crossmenu