Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

O casă de vis pe plajă

Pe măsură ce primăvara este mai aproape, visăm deja la vacanța de vară, la zilele însorite precum și la temperaturi mai ridicate. Pentru a stopa melancolia de iarnă, am decis să ne folosim de locuința de azi drept o modalitate de spera să vedem anotimpurile schimbându-se puțin mai repede decât de obicei. Aceasta casă de vis pur și simplu uimitoare este situată pe plajă și ne face deja să simțim căldura zilelor de vară.

Suntem obișnuiți deja să ne gândim la casele de pe plajă ca la niște locuințe tradiționale care pun accentul mai mult pe mediul înconjurător. Este un lucru normal de altfel. Cu toate acestea, acest design reușește de minune să creeze o perspectivă diferită asupra caselor de pe plajă obișnuite.

Privind din exterior, această casă de vis, situată pe plajă, creează un contrast superb cu cerul de un albastru limpede, în timp ce ferestrele cu obloane contribuie la filtrarea luminii naturale dar și la menținerea unui mediu răcoros la interior, în timp ce soarele răsare deasupra apei. Puntea extinsă este absolut perfectă pentru a prinde briza oceanului și pentru a avea grijă de grădina în miniatură, lipită de casă.

Intrând în casă, veți fi întâmpinați de podelele dintr-un lemn de esență tare, lustruite și de ferestrele mari care permit admirarea unei panorame superbe asupra malului de oriunde v-ați afla în locuință. Vara din păcate nu poate veni suficient de repede pentru a ne putea bucura de acest proiect absolut uimitor.

crossmenu