Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

O casă de 38 de metri pătrați, mică, dar perfectă pentru o singură persoană

Când locuiți singur, nu aveți nevoie de mult. A avea o casă mare ar însemna doar că ai avea mai mult spațiu pe care nu îl folosești. O persoană singură se simte de obicei mai confortabilă într-o casă mică. Dar ar fi suficient un apartament de 38 de metri pătrați? Unii ar putea spune că este prea mic, dar noi spunem că este perfect. Trebuie doar să știi cum să o decorezi, să o faci funcțională și să folosești inteligent spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Dacă încă nu sunteți convins, aruncați o privire la acest loc. Credeți sau nu, este o casă de 38 de metri pătrați. Nu pare atât de mic și asta datorită designului interior și a decorului. Observați că pereții au fost vopsiți în alb sau gri pe tot parcursul. Acest lucru face ca camerele să pară mai aerisite și mai spațioase. O cameră cu pereți albi este ca o pânză goală care așteaptă să fie umplută cu culoare.

În acest caz, nu există multă culoare implicată în decor. Proprietarul a dorit să păstreze totul simplu și să evite ca decorul să pară prea aglomerat și copleșit de culoare sau textură. Un zid de accent este ceva ce majoritatea caselor au. Și acesta îl are, dar nu iese în evidență prea mult. Totuși, adaugă textură decorului.

Designul interior este simplu și modern. Scopul a fost acela de a face acest loc să se simtă confortabil și primitor, păstrând totodată un aspect foarte simplu și aerisit. Chiar dacă decorul este în mare parte alb și gri, podelele din lemn adaugă o anumită căldură și textură, iar piesele de mic accent și decorațiunile adaugă culoare ici și colo. În general, este un decor foarte frumos echilibrat. Puteți vedea că tot spațiul este folosit inteligent. Nu există zone irosite, dar totuși, designul este aerisit și nepăsător. Există o mulțime de spații de depozitare, unele ascunse și altele expuse. Totul este frumos organizat, iar spațiul este folosit foarte eficient pe tot parcursul.

crossmenu