Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Întrepătrunderea unor elemente organice într-o paletă neutră

Casa construită în stilul unei ferme oferă o interpretare unică a esteticii moderne. Locuința reprezintă o combinație între stilul industrial și chic, redat într-o paletă neutră frumoasă, transpusă de la o suprafață la alta. Ancorată fiind într-o notă grațioasă de variații subtile și contraste clare, această casă în stilul unei ferme se folosește cu grijă de paleta implicită, ajungând la compoziții izbitoare și la impresii luxoase.

Construită pe fondul unui mediu înconjurător bogat și complex, eleganța subtilă a designului face ca acest proiect să fie unul deosebit.

Interiorul acestei case minunate este intercalat în mod subtil cu mediul exterior prin intermediul unor elemente comune generoase și unor uși glisante vitrate. Fiecare activitate din această casă își găsește locul printre peisajele naturale ceea ce permite naturii să pătrundă în spiritul și atmosfera din interiorul locuinței. O temă care se extinde în decor, cu o selecție atentă de artă de perete și elemente care fac obiectul unor priveliști, texturi și motive naturale. Acestea vin cu pete de culoare în paleta de altfel neutră.

Pereții sunt scăldați în diferite nuanțe de gri elegant ceea ce creează o serie de definiții concrete în cadrul cărora se desfășoară frumoasa paletă neutră. De la alb deschis la maroniu cald, la gri cărbune, aceste reflexe sunt regăsite în spectrul organic, creând conexiuni vizuale între spațiu și funcționalitate. O gamă de materiale naturale care se traduce prin finisaje ale suprafețelor prezente în mobilier și în locuință ceea ce sporește caracterul rustic stilizat al acestui design.

crossmenu