Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Interferența unor elemente organice într-o frumoasă paletă neutră

Casa construită în stilu unei ferme oferă o interpretare unică a esteticii moderne. Locuința îmbină industrialul cu șicul, redat într-o paletă neutră frumoasă care este transpusă de la o suprafață la alta. Fiind ancorată într-un vocabular grațios de variații subtile și contraste clare, această casă stil fermă își folosește paleta implicită cu grijă, pentru a ajunge la compoziții izbitoare și impresii luxoase. COnstruită pe fondul unui mediu înconjurător complex și bogat, eleganța subtilă a acestui design, face ca acest proiect să fie unul deosebit și superior. 

Interiorul acestei minunate case este intercalat subtil cu mediul exterior, printr-o serie de elemente comune generoase și uși glisante vitrate. Fiecare activitate din această casă își găsește locul printre peisajele naturale, permițând naturii să pătrundă în spiritul și ambianța din interiorul locuinței. Această temă se extinde în decor, cu o selecție atentă de artă de perete și elemente care fac obiectul unor priveliști, texturi și motive naturale. Acestea aduc pete de culoare în paleta altfel neutră, eliminând designul de orice predictibilitate care ar putea să-l domine.

Pereții sunt scăldați în diferite nuanțe de gri elegant, creând definiții concrete în cadrul cărora se desfășoară frumoasa paletă neutră. De la alb senini până la maroniu cald și gri de cărbune, aceste reflexe se regăsesc în spectrul organic, creând conexiuni vizuale și experiențiale între spațiu și funcționalitate. O gamă de materiale naturale se traduce prin finisaje ale suprafețelor prezente în locuință și mobilier, sporind caracterul rustic stilizat al acestui design.

crossmenu