Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Elementele organice și paleta neutră scot locuința din zona banalului

Această locuința este construită în stilul unei ferme, ea îmbinând elementele tradiționale cu utilul. Se crează în acest fel o paleta neutră care iese în evidență, aceasta fiind transpusă de la o suprafață la altă. Locuința este ancorată într-un vocabular grațios, această având variații subtile, dar și contraste clare. În cazul acestei case stil fermă se folosește o paleta alesa cu grijă, astfel încât să dea impresia de lux. Elegantă subtilă a acestui complex bogat este ceva de avut în vedere atunci când vine vorba despre o astfel de casă. Ea are un design deosebit, lucru care înseamnă și că o astfel de casă este foarte primitoare.

Interiorul casei reușește să fie intercalat subtil cu exteriorul, printr-o serie de elemente comune generoase, dar și prin intermediul ușilor glisante vitrate. Fiecare activitate din casă își găsește locul printre peisajele naturale, de aceea spiritul, precum și ambianța interioară din această locuință reușesc să fie mereu pe placul vostru. Această tema a locuinței reușește să se extindă în decor, selectandu-se atent arta, dar și elementele care fac obiectul motivelor naturale. În acest fel se aduc pete de culoare în paleta neutră, eliminându-se în acest fel design-ul de orice fel de predictibilitate. 

Pereții ies în evidență prin faptul că sunt scăldați în numeroase nuanțe de gri, lucru care reușește să scoată în evidență frumoasă paletă neutră a locuinței. În acest fel se crează diverse conexiuni între funcționalitate și spațiu. Veți avea în acest fel acces la o gama variată de materiale naturale, acestea reușind să sporească mai mult caracterul rustic stilizat al design-ului.

crossmenu