Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucuresti

Casa de vis pe plajă

Pe măsură ce promisiunea primaverii" 31546 target="_self">primăverii se apropie, visăm deja la zile de varăi, precum și la temperaturi mai puțin înghețate. Pentru a împiedica melancolia de iarnă să ajungă la noi, am decis să folosim locuința de astăzi ca pe o modalitate de a spera să vedem anotimpurile schimbându-se puțin mai repede. Această casă de vis uluitoare se află pe plajă și ne face să simțim deja căldura zilelor de vară. 

Este un lucru obișnuit să ne gândim uneori la casele de pe plajă ca la locuințe tradiționale care pun mai mult accent pe împrejurimile sale naturale. Cu toate acestea, acest design face o treabă excelentă de a crea cu o perspectivă diferită asupra caselor de pe plajă. 

Privind din exterior, această casă de vis de pe plajă creează un contrast frumos cu cerul albastru limpede, în timp ce ferestrele cu obloane ajută la filtrarea luminii naturale, precum și la menținerea unui mediu răcoros înăuntru, în timp ce soarele se ridică de pe apă. Puntea extinsă este perfectă pentru a prinde briza oceanului și pentru a avea grijă de mini-grădina lipită de casă

Mergând în interiorul casei, sunteți întâmpinați cu podele din lemn de esență tare, lustruite și de ferestre mari, care vă permit să apreciați cu ușurință o vedere panoramică a țărmului de oriunde v-ați afla în locuință. Vara nu poate veni suficient de repede, ca să ne bucurăm de acest proiect uimitor!

crossmenu